85% uitverkocht

Diegem De Reine

De Reine luistert naar de noden van de omgeving 

Nieuwbouwproject De Reine komt met een woonformule die eenvoud en elegantie moeiteloos mixt. Appartementen en penthouses voor jong en oud, voor carrièretijgers en levensgenieters, voor kleine en grote budgetten.

95% verkocht!

 

 

Ontbijten op het zonneterras, de krant lezen in de leefruimte, die belangrijke vergadering voorbereiden aan het keukeneiland, … Ieders ritme vindt haar draai in De Reine.

De vloeren, badkamer en keuken kijken uit naar uw verfrissende wensen, want vroege beslissers zijn aan zet in De Reine. Schuif met Smarthome aan tafel en geef uw persoonlijke touch aan 1 van de 23 appartementen of maak een pareltje van onze 3 prachtige penthouses.

Grijpt u deze exclusieve kans om centraal, compact en comfortabel te wonen? Ontdek de vele troeven van De Reine!

Ontdek de vele troeven van De Reine!

Centrum Diegem

Zuidgerichte terrassen

Ondergrondse parkeerplaatsen

De Reine is uw betaalbare toegangsticket tot een levendige woonomgeving

In het Vlaams-Brabantse Diegem, nabij de bedrijventerreinen van Machelen, biedt De Reine een antwoord op de grote lokale vraag naar meer woongelegenheid.

De Reine omvat 17 appartementen met twee slaapkamers, 3 appartementen met één slaapkamer, 2 penthouses met drie slaapkamers en 1 penthouse met twee slaapkamers, verspreid over drie verdiepingen.
Parkeerzorgen in de levendige gemeente zijn overbodig dankzij een privatieve parking en een ruime afgesloten fietsenstalling.

Project De Reine blinkt uit in kwaliteit en wooncomfort en is transparant in het bijhorend kostenplaatje. Ideaal voor wie uitkijkt naar een flat met vlotte woon-werkverbinding, een vastgoedinvestering, een eerste woonst of een comfortabel luxeappartement voor uw oude dag.

Functionaliteit met klasse

Gezellig appartement

Alle appartementen in De Reine kunnen rekenen op een doordachte indeling. Met een of twee slaapkamers, een mooie badkamer en een gecombineerde eet- en leefruimte draait alles om zorgeloos en duurzaam wonen. Hyperfunctioneel, en dus meer tijd als bewoner om zich te focussen op wat voor u echt belangrijk is! Of dat nu nog even uw businessmails checken is of facetimen met de kleinkinderen.

Luxueus penthouse

Samen met de verdiepingen stijgt ook het luxegevoel in De Reine. Het hoogste niveau telt namelijk drie ruime, eigentijdse penthouses met telkens twee badkamers en twee of drie slaapkamers. De absolute eyecatcher? De grote leefruimte met open keuken die in de volledige breedte voorzien is van een terras. Koken, aperitieven, lezen, werken of puur genieten, … De Reine presenteert klassevol wonen op een betaalbaar blaadje.

Zonnig terras

Met een vloeiende beweging opent u de schuifdeur in de leefruimte en betreedt u het zuid- of zuidwestgeoriënteerde terras. Uw zonneterras geeft extra cachet aan uw appartement of penthouse en het hele jaar door een vakantiegevoel. Ultiem ontspannen in eigen land.

Vragen over dit project?

INFO & VERKOOP
jonathan@smarthome.be
0476 55 49 28

 

Stel hier jouw vraag